Program POS për biznesin e vogël

Pika e shitjeve per dyqane te vogla , dyqane kafeje , sallone bukurie etj
Menaxho dyqanin tend dhe shit nga nje smartfone ose tablet — rrit perfitimet e biznesit tend te vogel duke i bere shitjet tuaja te lehta dhe te shpejta me kasen Loyverse , menaxho iventarin , vizualizo datat dhe statistikat e shitjes , hyrjet, daljet , bashko klientet dhe shumo shpenzimet e tyre mesatare.
Nuk kerkohet kart krediti, pa reklama, pa kontrat.
Perdor falas

Instalo aplikimin e kases Loyverse , fillo shitjet e tua, regjistro klientet

Menaxho zgjuarsisht

Kontrrollo inventarin me lehtesi . Kudo qe ti shkon te dhenat jane gjithmone ne xhepin tuaj

Perforcohu

Rrit mbajtjet e klientit , pershpejto programin tend besnik , rrit shitjet

Ja çfarë thonë klientët për Loyverse POS

Mimi
Me pelqen sepse eshte e lehte per tu perdorur ; i mban inventaret ne kategori ne ngjyra dhe hije te ndryshme . Sapo klikoj ne disa ikona te caktuara dhe nji aplikim eshte i perfunduar . Mund t'u dergoj faturat klienteve dhe te mbaj te dhenat e shitjes dhe informacionet e klienteve.
Pretty by Mimi, Atlanta, USA
Giruve Food & Grill
Perfundimisht do ju rekomandoja Kasen Loyverse Per shume arsye , gjithsesi celsesi i arsyeve do duhet te jete qe eshte perdorim miqesor , mund te shikohet online ne kohe reale , mund te perdoret ne IOS dhe pajisjet androide , dhe si perfundim eshte plot me fatura te cilat nevojiten vecanerisht per te sjelle biznesin me nje kase te efektshme.
Giruve Food & Grill, Philippines
Melt Barcelona
Kur ne filluam ne na u desh te shkruanim te gjitha shitjet ne nje cope letre , por shpejt kuptuam qe ne na nevojitej nje kase efikase per te automatizuar punen tone . Kasa Loyverse na ndihmon shume sepse eshte shume e thjeshte per ta perdorur per ta konfiguruar dhe ka nderfaqe — ofron statistika dhe produkte me te mira shitjeje.
Melt Barcelona, Spain

Loyverse POS System

Loyverse POS program per bar
Loyverse POS
Sherbimi i klientit Loyverse
Sherbimi i klientit Loyverse
Loyverse Dashboard
Loyverse Dashboard

Loyverse Dashboard App

Një aplikacion plotësues për qasje të menjëhershme të analizave të shitjeve dhe inventarit të dyqanit tuaj në çdo kohë, kudo
 • Shiko të ardhurat, shitjen mesatare dhe fitimin.
 • Gjurmo rritjen e shitjeve krahasuar me ditët, javët, muajt apo vitet e mëparshëm.
 • Përcakto se cilët artikuj po performojnë mire, mesatarisht apo nënperformancë.
 • Shiko nivelet e aksioneve dhe aplikoni filtra për t'u informuar se kur artikujt janë duke mbaruar ose kanë mbaruar.
Loyverse Backoffice

Sherbimi i klientit Loyversee

Zyra e punës në shfletuesin tuaj, e cila punon në sinkronizim me Loyverse POS
 • Vendos shitjet , vends produktet me te shitura , ruaj historine e transaksionit
 • Nderto bazen e klientit dhe dergoji te dhenat klienteve tuaj
 • Vepro me reagimet nga klientet tuaj dhe perforco marredheniet tuaja me to
 • Menaxho dyqane të shumifshta nga një llogari e vetme
Loyverse Backoffice

Loyverse Free POS

Transformo smartfonin tend ose tabletin duke levizur ne kasen celulare
 • Bej shitje te shpejta dhe te lehta, menaxho programin tend besnik dhe inventarin — gjithcka nga smartfoni ose tableti
 • Nderto bazen e klientit dhe qendrro ne kontakt . Dergo mesazhe dhe fatura te klienteve dhe mblidh reagime te vlefshme
 • Bej vendime te informuara biznesi te bazuara ne raportet analtike vizuale

Mjete te lira per te menaxhuar biznesin e pakices

Regjistrim telefonik
Shit nga smartfoni ose tableti dhe dergoi faturat e lektronike klienteve tuaj.
Menaxhim inventari
Lehtesisht shto produkte me imazhe fotosh . Organizo ne kategori per akses me te shpejte.
Nenpunes menaxhimi
Vendos rregulla dhe leje per puntoret tuaj. Vendos kush jane eksponentet me te mire.
Shitje analiktike
Harro faqet elektronike me volum. Detajet ditore, javore, dhe mujore ndihmojne te vizualizosh rritjete biznesit dhe te marresh vendime te informuara.
Program besnikerie
Nis sistemin tend per te shperblyer klientet per besnikerine e tyre. Ktheji bleresit e dikurshem te ne rregullt.
Komunikimi i klientin
Perdor dy kanale rrugesh komunikimi per te terhequr klientet. Dergo njoftim shtytje dhe merr reagimet e vlefshme.

Loyverse POS per dyqanin e kafese apo te shumices tuaj

 
Kafe
 
Ushqim & Pije
 
Piceri
 
Furre Buke
 
Bar
 
Kafeje
 
Restorante
 
Sallon
 
Tregti
 
Dyqan Perimesh
 
Dyqan Pijesh
 
Fashion & Butik
 
Dyqan Komoditeti
 
Kiosk
 
Stoli
 
Lavazho

Fillo të përdorësh sistemin Loyverse POS tani

Nuk kerkohet kart krediti, pa reklama, pa kontrat.