Loyverse POS Features

Loyverse POS Features new
Sherbimi i klientit
Customer Display
Loyverse POS
Loyverse Dashboard
Kitchen display
Accept
Credit Cards

POS Mobile

Shit nga telefoni smart apo tableti
Loyverse POS punon me Iphone, Ipad, telefonat e menqur Android dhe tablet.
Printo ose kupon elektronik
Ofroju kuponin klientëve në cilën do mënyrë që ata dëshirojnë: të printuar apo dergoju me email.
Rimbursimet
Rimburso artikullin e selektuar ose të gjithë artikujt ne kupon.
Manaxhimi i parasë Kesh
Kontrollo lëvizjet e parasë Kesh për të reduktuar gabimet apo manipulimet e stafit.
Zbritjet
Apliko zbritjet në kupon ose në artikujt e caktuar.
Tiketat e hapura
Krijo, ruaj dhe edito porositë. Klientët mund paguajnë kur është e përshtatshme.
Ndryshuesit e artikullit
Ndrysho porositë me lehtësi. Zgjidh shtojcat për vaktet ose se si përgatiten me një klikim.
Puno offline
Bëj shitje me internet të dobët ose të paqëndrueshëm. Të gjitha të dhënat do të sinkronizohen automatikisht kur të restaurohet lidhja.
Pajisje
Pajisjet e suportuara: printer fature (lidhje me kabëll ose me Bluetooth), skaner barkodi (me lidhje me Bluetooth ose USB), sirtar parash.
Vendodhje të shumëfishta
Menaxho dyqane të shumta nën një llogari. Gjurmo shitjet, inventarin, punonjësit dhe konsumatorët tuaj - gjithçka që duhet të dini në një vend të vetëm.
Printerat e kushinës
Përdorni printera guzhine në kafene apo restorante për të informuar stafin e gatimit se çfarë të përgatisi nga një porosi.

Menaxhim inventari

Importo artikuj
Shto shpejt mijëra artikuj duke përdorur tabelat CSV.
Track inventory
Kërko magazinën për produkte dhe komponentët e tyre.
Njoftime për mungesë produktesh në magazinë
Merr njoftime ditore për produktet e pakëta në magazinë dhe për kryer porositë në kohë.

Menaxhim punonjësish

Shitjet sipas punëtorëve
Ndiq performancën e punonjësve dhe informohu për të marrë vendime biznesi.
Smart Menaxhmenti
Informacioni për ngarkesën e punës për orë jep mundësinë për menaxhim më efektiv të stafit.
Të drejta aksesi
Menaxho funksionet dhe aksesin në informatat senzitive.

Të dhëna analitike të shitjeve

Trendi i shitjes
Ndiq progresin ose regresin e shitjeve krahasuar me ditën, javën, muajin e kaluar dhe reago ndaj ndryshimeve.
Artikujt e popullarizuar
Shitjet sipas artikujve analitikë lejon që artikujt më të shitur të përcaktohen dhe kështu mund të merren vendimet e duhura për blerje.
Ndrrimet-turnet
Identifiko mungesën e parave në fund të turnit dhe gjurmo pasaktësitë e punonjësve ose manipulimet.
Historiku i faturave
Historiku i faturave ju lejon të monitoroni çdo transaksion: shitje, rimbursime, zbritje.
Raport taksash
Kërko raportet mbi shumën e taksave që duhet të paguhet dhe kurse kohën e llogaritjeve të tyre.
Eksporto raportet
Eksporto të dhënat në tabela për analiza të detajuara.

Programi i besnikërisë

Baza e të dhënave të klientëve
Analizo numrin e vizitave dhe shumën e blerjes së klientit, për të identifikuar klientët më besnikë.
Programi i shpërblimit me pikë
Motivo klientët të blejnë sërish, duke u dhënë pikë bonus.
Shënime rreth klientëve
Bëj shënime rreth klientëve për të mbajtur mend preferencën e secilit klient dhe për të ofruar shërbimin më të mirë.

Fillo të përdorësh sistemin Loyverse POS tani

Nuk kerkohet kart krediti, pa reklama, pa kontrat.