POS Mobile

 • Shit nga telefoni smart apo tableti

  Loyverse POS punon me Iphone, Ipad, telefonat e menqur Android dhe tablet.

 • Printo ose kupon elektronik

  Ofroju kuponin klientëve në cilën do mënyrë që ata dëshirojnë: të printuar, dergoju me email apo në mënyrë te shpejtë elektronike nëpërmjet aplikacionit Loyalty Ocean.

 • Rimbursimet

  Rimburso artikullin e selektuar ose të gjithë artikujt ne kupon.

 • Manaxhimi i parasë Kesh

  Kontrollo lëvizjet e parasë Kesh për të reduktuar gabimet apo manipulimet e stafit.

 • Zbritjet

  Apliko zbritjet në kupon ose në artikujt e caktuar.

 • Tiketat e hapura

  Krijo, ruaj dhe edito porositë. Klientët mund paguajnë kur është e përshtatshme.

 • Ndryshuesit e artikullit

  Ndrysho porositë me lehtësi. Zgjidh shtojcat për vaktet ose se si përgatiten me një klikim.

 • Puno offline

  Bëj shitje me internet të dobët ose të paqëndrueshëm. Të gjitha të dhënat do të sinkronizohen automatikisht kur të restaurohet lidhja.

 • Pajisje

  Pajisjet e suportuara: printer fature (lidhje me kabëll ose me Bluetooth), skaner barkodi (me lidhje me Bluetooth ose USB), sirtar parash.

Menaxhim inventari

 • Importo artikuj

  Shto shpejt mijëra artikuj duke përdorur tabelat CSV.

 • Track inventory

  Kërko magazinën për produkte dhe komponentët e tyre.

 • Njoftime për mungesë produktesh në magazinë

  Merr njoftime ditore për produktet e pakëta në magazinë dhe për kryer porositë në kohë.

Menaxhim punonjësish

 • Shitjet sipas punëtorëve

  Ndiq performancën e punonjësve dhe informohu për të marrë vendime biznesi.

 • Smart Menaxhmenti

  Informacioni për ngarkesën e punës për orë jep mundësinë për menaxhim më efektiv të stafit.

 • Të drejta aksesi

  Menaxho funksionet dhe aksesin në informatat senzitive.

Të dhëna analitike të shitjeve

 • Trendi i shitjes

  Ndiq progresin ose regresin e shitjeve krahasuar me ditën, javën, muajin e kaluar dhe reago ndaj ndryshimeve.

 • Artikujt e popullarizuar

  Shitjet sipas artikujve analitikë lejon që artikujt më të shitur të përcaktohen dhe kështu mund të merren vendimet e duhura për blerje.

 • Ndrrimet-turnet

  Identifiko mungesën e parave në fund të turnit dhe gjurmo pasaktësitë e punonjësve ose manipulimet.

 • Historiku i faturave

  Historiku i faturave ju lejon të monitoroni çdo transaksion: shitje, rimbursime, zbritje.

 • Raport taksash

  Kërko raportet mbi shumën e taksave që duhet të paguhet dhe kurse kohën e llogaritjeve të tyre.

 • Eksporto raportet

  Eksporto të dhënat në tabela për analiza të detajuara.

Programi i besnikërisë

 • Baza e të dhënave të klientëve

  Analizo numrin e vizitave dhe shumën e blerjes së klientit, për të identifikuar klientët më besnikë.

 • Programi i shpërblimit me pikë

  Motivo klientët të blejnë sërish, duke u dhënë pikë bonus.

 • Shënime rreth klientëve

  Bëj shënime rreth klientëve për të mbajtur mend preferencën e secilit klient dhe për të ofruar shërbimin më të mirë.

Komunikim i klientit

 • Reagim

  Aplikacioni i klientit (Loyalty Ocean) lejon vizitorët të shkruajnë reagime private. Shiko mesazhet dhe përgjigju në kohë reale.

 • Direkt mesazh marketingu

  Dërgoni mesazhe falas rreth promocioneve, ofertave dhe eventeve te ndryshme ne apliakcionin e konsumatoreve tuaj.