Kase e lire dhe program besnike i klientit

Pika e shitjeve per dyqane te vogla , dyqane kafeje , sallone bukurie etjPerdor falas

Instalo aplikimin e kases Loyverse , fillo shitjet e tua, regjistro klientet

Menaxho zgjuarsisht

Kontrrollo inventarin me lehtesi . Kudo qe ti shkon te dhenat jane gjithmone ne xhepin tuaj

Perforcohu

Rrit mbajtjet e klientit , pershpejto programin tend besnik , rrit shitjetPretty by Mimi, Atlanta, USA

Pretty by Mimi, Atlanta, USA


Me pelqen sepse eshte e lehte per tu perdorur ; i mban inventaret ne kategori ne ngjyra dhe hije te ndryshme . Sapo klikoj ne disa ikona te caktuara dhe nji aplikim eshte i perfunduar . Mund t'u dergoj faturat klienteve dhe te mbaj te dhenat e shitjes dhe informacionet e klienteve .

Giruve Food & Grill, Filipinet

Giruve Food & Grill, Filipinet


Perfundimisht do ju rekomandoja Kasen Loyverse Per shume arsye , gjithsesi celsesi i arsyeve do duhet te jete qe eshte perdorim miqesor , mund te shikohet online ne kohe reale , mund te perdoret ne IOS dhe pajisjet androide , dhe si perfundim eshte plot me fatura te cilat nevojiten vecanerisht per te sjelle biznesin me nje kase te efektshme .

Melt Barcelona , Spanje

Melt Barcelona , Spanje


Kur ne filluam ne na u desh te shkruanim te gjitha shitjet ne nje cope letre , por shpejt kuptuam qe ne na nevojitej nje kase efikase per te automatizuar punen tone . Kasa Loyverse na ndihmon shume sepse eshte shume e thjeshte per ta perdorur per ta konfiguruar dhe ka nderfaqe — ofron statistika dhe produkte me te mira shitjeje .Loyverse Free POS

Transformo smartfonin tend ose tabletin
duke levizur ne kasen celulare

  • Bej shitje te shpejta dhe te lehta, menaxho programin tend besnik dhe inventarin — gjithcka nga smartfoni ose tableti
  • Nderto bazen e klientit dhe qendrro ne kontakt . Dergo mesazhe dhe fatura te klienteve dhe mblidh reagime te vlefshme
  • Bej vendime te informuara biznesi te bazuara ne raportet analtike vizuale
Loyverse Free POS Back Office

Sherbimi i klientit Loyverse

  • Vendos shitjet , vends produktet me te shitura , ruaj historine e transaksionit
  • Nderto bazen e klientit dhe dergoji te dhenat klienteve tuaj
  • Vepro me reagimet nga klientet tuaj dhe perforco marredheniet tuaja me to

Loyalty Ocean

  • Rartnerizo platfomen per klientet dhe integro me kasen Loyverse
  • Regjistro klientet tuaj dhe motivoji ato qe te insalojne aplikacionin besnik Ocean ne smartfonin e tyre
  • Perfshi klientet ne programin tend besnik dhe shtoji pika bonus ne cdo blerje
  • Perdor shtyp njoftimet per te drejtuar ofertat e vecanta shenjestruese dhe ti cosh shitjet e tua sa me lart

Mjete te lira per te menaxhuar biznesin e pakices

REGJISTRIM TELEFONIK

Shit nga smartfoni ose tableti dhe dergoi faturat e lektronike klienteve tuaj .

MENAXHIM INVENTARI

Lehtesisht shto produkte me imazhe fotosh . Organizo ne kategori per akses me te shpejte .

NENPUNES MENAXHIMI

Vendos rregulla dhe leje per puntoret tuaj .Vendos kush jane eksponentet me te mire .

SHITJE ANALIKTIKE

Harro faqet elektronike me volum . Detajet ditore , javore , dhe mujore ndihmojne te vizualizosh rritjete biznesit dhe te marresh vendime te informuara .

PROGRAM BESNIKERIE

Nis sistemin tend per te shperblyer klientet per besnikerine e tyre . Ktheji bleresit e dikurshem te ne rregullt .

KOMUNIKIMI I KLIENTIT

Perdor dy kanale rrugesh komunikimi per te terhequr klientet . Dergo njoftim shtytje dhe merr reagimet e vlefshme .

Loyverse Free POS pershtatet saktesisht per dyqanin e kafese apo te shumices tuaj

Kafe
Kafe
Shendet & Bukuri
Shendet & Bukuri
Dyqan Kafeje
Dyqan Kafeje
Ushqim & Pije
Ushqim & Pije
Bar
Bar
Mode & Veshje
Mode & Veshje
Ulje-je
Ulje-je
Dyqan Kompiuteri
Dyqan Kompiuteri
Sherbime Profesionale
Sherbime Profesionale
Furre Buke
Furre Buke
Dyqan Bicikletash
Dyqan Bicikletash
Dhurata & Suvenire
Dhurata & Suvenire